ΜΑΛΕΣΙΝΑ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ : Συμβολική κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας

Από τη σημερινή συμβολική κινητοποίηση στη Μαλεσίνα

Συμβολική κινητοποίηση ενάντια στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Εθνικής Τράπεζας στη Μαλεσίνα πραγματοποίησε το πρωί της Πέμπτης 17 Δεκέμβρη αντιπροσωπεία του Συνδικάτου Μετάλλου Φθιώτιδας και των Σωματείων Συνταξιούχων Μαρτίνου και Λάρυμνας.

Στην κινητοποίηση συμμετείχαν επίσης ο Θωμάς Καρατράντος, δημοτικός σύμβουλος Λοκρών με τη «Λαϊκή Συσπείρωση» (διαβάστε εδώ την ανακοίνωση της ΛΣ Λοκρών), καθώς και σύμβουλοι Τοπικών Κοινοτήτων. Αρχικά έγινε παρέμβαση έξω από το υποκατάστημα, ενώ στη συνέχεια μοιράστηκε ανακοίνωση στους κεντρικούς δρόμους της Μαλεσίνας και απευθύνθηκε κάλεσμα στους κατοίκους να εναντιωθούν μαζικά απέναντι στην συγκεκριμένη εξέλιξη, η οποία εξυπηρετεί την διασφάλιση και την αύξηση της κερδοφορίας των τραπεζών και παράλληλα δημιουργεί προβλήματα στην εξυπηρέτηση των κατοίκων της περιοχής, αλλά και απολύσεις εργαζομένων.

Στην ανακοίνωση που μοιράστηκε, τονίζοντας ακόμη ότι οι εργαζόμενοι και ο λαός πλήρωσαν και συνεχίζουν να πληρώνουν με δισεκατομμύρια τα κέρδη των τραπεζών, καθώς και ότι το κλείσιμο υποκαταστημάτων θα οδηγήσει σε περαιτέρω συνωστισμό, εν μέσω πανδημίας, στα υποκαταστήματα που θα συνεχίσουν να λειτουργούν.