Προσυγκεντρώσεις για την κινητοποίηση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ             

Προσυγκεντρώσεις για την κινητοποίηση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ             

Για την κινητοποίηση των σωματείων της ΛΑΡΚΟ το Σαββάτο 13 Νοέμβρη, έχουν οριστεί για τις 10.30πμ προσυγκεντρώσεις υποδοχής, τόσο στην Ομόνοια, από όπου θα ξεκινήσει η πορεία των εργαζομένων, όσο και σε όλη τη διαδρομή μέχρι το Σύνταγμα, από όπου θα περάσει η πορεία.

Συγκεκριμένα, προσυγκεντρώσεις θα γίνουν στα εξής σημεία:

Ομόνοια: Συνδικάτο Μετάλλου Αττικής και Ναυπηγοεπισκευαστικής Βιομηχανίας Ελλάδας, Ομοσπονδίες και Συνδικάτα της Βιομηχανίας, Σωματεία Συνταξιούχων, η Ομοσπονδία Γυναικών Ελλάδας, μαζικοί φορείς από τον δήμο της Αθήνας.

Πλατεία Κλαυθμώνος: Κλαδικό Συνδικάτο και Σωματεία στον Τουρισμό – Επισιτισμό, η Ένωση Λογιστών – Ελεγκτών Αττικής, Σωματεία στο Χρηματοπιστωτικό, Σωματεία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εμποροϋπαλλήλων και  Καθαριστριών, Σωματεία από το χώρο του Θεάματος – Ακροάματος, εργαζόμενοι στα ΜΜΕ, Σωματεία εργαζομένων στα πανεπιστήμια και στα ερευνητικά ιδρύματα, η Ένωση Βιοτεχνών Μετάλλου Αττικής, η Ομοσπονδία Βιοτεχνικών Σωματείων Αθήνας και οι Ενώσεις αυτοαπαχολουμένων, μαζικοί φορείς του Νότιου, του Βορειοδυτικού και του Βόρειου Τομέα της Αθήνας, φοιτητικοί και σπουδαστικοί σύλλογοι.

Παλιά Βουλή: Σωματεία των ΟΤΑ, της Δημόσιας Διοίκησης, Σωματεία εργαζομένων σε δημόσια και ιδιωτική Υγεία, σε δημόσια και ιδιωτική Εκπαίδευση, το Σωματείο Μισθωτών δικηγόρων, μαζικοί φορείς του Ανατολικού τομέα της Αθήνας, της Δυτικής Αθήνας, της Δυτικής Αττικής και της περιοχής των Μεσογείων.

Σύνταγμα: Ομοσπονδία και Συνδικάτο Οικοδόμων, Συνδικάτο Ηλεκτρολόγων, Σωματεία των Τηλεπικοινωνιών και Ταχυμεταφορών, Σωματεία των Μεταφορών, το Εργατικό Κέντρο Πειραιά και οι μαζικοί φορείς του Πειραιά.